Vrijwilligers gezocht!

Voorzittersfunctie vacant

Doordat David Hoekstra zijn functie als voorzitter heeft neergelegd is deze functie vacant. Wij hopen dat er spoedig iemand naar voren zal treden. Bent u geïnteresseerd in deze functie? Neem dan contact op met de secretaris. (Zie contactpagina)

Deelnemen in activiteitencommissie of sponsorcommissie?

Het bestuur is bezig met het opzetten van diverse commissies. Hiervoor zoeken wij vrijwilligers die zich hiervoor in willen zetten. Wij zoeken iemand voor de activiteitencommissie en twee personen voor de sponsorcommissie.

Bar- en/of keukenvrijwilligers gezocht!

Onze kantine is op zoek naar vrijwilligers die eens in de 4 weken op zaterdag een kantinedienst mee willen draaien.
Voor info kunt u contact opnemen met  Agnes of Piet Mahn. Te bereiken tijdens openingstijden van de kantine onder nummer: 058-2671900. Persoonlijk even langs komen kan natuurlijk ook!

vacature-640x320