Van de sponsorcommissie

SPONSORMOGELIJKHEDEN H.S.C. Lions’66

U kunt op de volgende manieren sponsor worden:

• Reclamebord
  • Advertentie programmablad
  • Advertentie op de website
  • Balsponsor
  • Hoofdsponsor
  • Kledingsponsor
  • Cosponsor

RECLAMEBORD LANGS DE LIJN

Voor zowel bedrijven als particulieren is mogelijk om een reclamebord langs het hoofdveld van onze vereniging te plaatsen. De afmeting van de reclameborden is standaard 650×3050 mm.
De kosten voor een bord bedragen € 165,- per seizoen, 1e jaar inclusief bord.
Vrijwilligers van Lions’66 onderhouden de reclameborden. De borden worden minimaal één keer per jaar schoongemaakt.

ADVERTEREN OP DE WEBSITE

Het is natuurlijk ook mogelijk om een advertentie op onze website te plaatsen. Sponsort u Lions’66 al? Dan wordt uw bedrijfsnaam gratis vermeld  op onze site. Voor adverteren op de website van Lions’66 kunt u vrijblijvend contact opnemen met één van onderstaande personen. Kosten € 66,00 per jaar.

ADVERTENTIE PROGRAMMABLAD

Bij thuiswedstrijden van het 1e elftal wordt een programmablad gedrukt. Het is mogelijk om hierin een advertentie te plaatsen. Het programmablad is in A5-formaat en wordt full colour gedrukt. Op het inlegvel wordt de wedstrijdinformatie gegeven.
De advertentie blijft in ons programmablad staan tot wederopzegging.
Advertentiewijzigingen zijn mogelijk aan het einde van een seizoen.
Info programmablad: Cor de Vos | 06-44047956

Mogen wij u binnenkort begroeten als sponsor ,
neemt u dan contact op met één van onderstaande personen.

Bram van der Woude | 06-22385317

Piet Mahn | 06-51626489