Lid Worden

Op deze pagina staat alle informatie die je nodig hebt om lid te worden. Voor antwoorden op vragen over lidmaatschap die je hier niet kan vinden, kun je terecht bij de heer Piet Mahn.

Kalverdijkje 66

8924 JJ Leeuwarden

Overschrijven

Wil je worden overgeschreven naar Lions ’66  en je bent lid (of lid geweest) bij een andere club, dan kun je rechtstreeks bij ons terecht. Tegenwoordig wordt de overschrijving digitaal verwerkt via Sportlink van de KNVB.

Wilt u niet spelend lid of donateur worden dan volstaat alleen een aanmeldingsformulier van Lions ’66.

Ten alle tijden dient het aanmeldingsformulier van Lions’66 te worden ingevuld.

INSCHRIJFFORMULIER-SPELEND-LID

Minimaregeling

Voor gezinnen met een laag inkomen kan het lastig zijn de contributie van een sportvereniging op te brengen. De Gemeente Leeuwarden heeft hiervoor een minimaregeling ingevoerd. De kosten van het lidmaatschap van een sportclub kunnen dan vergoed worden door gebruik te maken van deze regeling.

Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

• U bent inwoner van de Gemeente Leeuwarden
  • Uw netto inkomen (van het totale gezin) bedraagt niet meer dan 105% van de bijstandsnorm (voor een gezin is dat ongeveer € 1300 per maand) over de afgelopen 12 maanden.

Het kantoor waar men zich kan melden met vragen over aanvraag vergoeding van de Stichting Leergeld is gevestigd op de Eewal 61 te Leeuwarden, tel: 058-2348434 .